Înscriere program
„Stil de viață sănătos pentru oameni rari”

   Asociația Prader Willi din România anunță începerea înscrierilor pentru programul “Stil de viață sănătos pentru oameni rari”.
Înscrieți-vă în program până la data de 27.11.2020 pe www.centrulnoro.ro dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră are unul dintre următoarele diagnostice:
 - tulburări din spectrul autist,
 - obezitate sindromică (un sindrom care implică risc mai crescut de a dezvolta obezitate, ex. sindrom Down, Prader Willi, Bardet-Biedel, Cushing, Klinefelter, etc.),
 - boli autoimune,
 - fenilcetonurie.

Vom organiza sesiuni de instruire și activități de intervenție directă (consiliere medicală, nutrițională, psihologică, kinetoterapie și sport) pentru 85 de persoane/ membrii familiilor acestora. Majoritatea activităților se vor derula în mediul online.
Specialiștii noștri au pregătit materiale și activități specifice nevoilor din fiecare categorie de boală, pentru a vă putea susține în adoptarea unui stil de viață sănătos, care duce la creșterea calității vieții.
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe office@apwromania.ro.

Mă înscriu


(Dacă nu găsiți e-mailul de confirmare, vă rugăm să verificați și în folderul de Spam.)

Proiect derulat de Asociația Prader Willi din România și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

 www.instaredebine.ro